VISUEL KONSULENT

Ved at kombinere min erfaring fra både visuel kommunikation og visuelt design har jeg stor erfaring med at løse både professionelle og private spørgsmål vedrørende indretningsdesign, kunstretning, designprocesser, grafisk design, ideer, strategi og konceptudvikling og meget mere. Den legende tilgang og det kreative perspektiv til udviklingsprocessen, gør at der konstant et åbent sind overfor det at skabe bæredygtige og anderledes kreative design løsninger. Designprocessen handler ikke om at omfavne alt, men hvordan forskning, designtænkning og ideer er involveret i forretningsudvikling og innovationsprocesser.

Design – forskning – udvikling – Idé – Strategidesign – Kommunikationsdesign – produktdesign og service design – udviklet ud fra et digitalt perspektiv.
Strategisk design
Strategisk designanalyse er grundlaget for enhver god 

designproces og produkt. Det handler om, hvordan forskning, designtænkning inklusive ideer, strategisk

involvering i forretningsudviklings- og innovationsprocesser. Alle mine projekter har alle været meget forskellige, men altid med stærk analyse, god kommunikation og kreative ideer som grundlag for udvikling af innovative løsninger, der passer til kundens ønsker og mål. Ved at kombinere min erfaring fra både visuel kommunikation og visuelt design har jeg lang erfaring med at løse både professionelle og private spørgsmål vedrørende indretning, indretning, kunstretning, designprocesser, grafisk design, idéudviklingsprocesser og meget mere.

BineJoMo Studio
Haderslevgade 12
1671 Vesterbro
BINEJOMO-LOGO-RUNDT-GULD-2020

hello@binejomo.com

+ 45 22 32 02 12

 

 

 

 

 

Scroll up Drag View